Izvor:
25.10.2019 u 16:39
0

STEFANOVIĆ OBIŠAO POLICIJSKU STANICU OBRENOVAC: Radi se na jačanju poboljšanja uslova rada! (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas Policijsku stanicu Obrenovac, gde je sa rukovodiocima i policijskim službenicima razgovarao o ostvarenim rezultatima i uslovima njihovog rada.

Stefanović je istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na jačanju kapaciteta i poboljšanju uslova rada policijskih službenika, kroz nabavku nove opreme, uniforme, vozila, ali i izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih policijskih i vatrogasnih stanica, saopštio je MUP.

Tokom posete Obrenovcu, potpredsednik Vlade razgovarao je i sa predsednikom opštine Miroslavom Čučkovićem o investicijama u ovu opštinu, kao i sa građanima o daljem unapređenju uslova njihovog života.

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/ANADOLU AGENCY

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter