Izvor:
29.10.2019 u 07:16
0

SINIŠA MALI: “ Drago mi je što su potvrdili da moj DOKTORAT nije plagijat!“

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je cela priča oko njegovog doktorata stvar politike, ističući da je za njega najvažnije da je Nastavno-naučno veće Fakulteta organizacionih nauka (FON) potvrdilo da njegov doktorat nije plagijat.

Mali je sinoć rekao da će prihvatiti mišljenje Nastavno-naučnog veća FON-a i snositi posledice za to što, kako su naveli, postoje propusti u citiranju pojedinih izvora u doktoratu.

Na pitanje da li je sada stavljena tačka na pitanje spornosti njegovog doktorata, Mali je rekao "ko zna šta će oni na Univerzitetu ponovo da urade".

Drago mi je što su potvrdili ponovo da moj doktorat nije plagijat jer znam da sam ga ja pisao, siguran sam u svoje znanje, siguran sam u ono što sam radio. Ali, evo, za neke greške koje su bile prihvatiću odgovornost i idemo dalje- poručio je Mali.

On je naglasio da je cela priča "stvar politike" i podsetio da je sve počelo kada je postao gradonačelnik Beograda.

– Pet godina ta priča traje. Mislim da je ovo je treći put da je FON potvrdio istu odluku, bile su dve ili tri stručne komisije- rekao je Mali

tanjug.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter