Izvor:
30.10.2019 u 12:59
0

KiM: CIK odlučila da u konačni izborni rezultat uklljuči i glasove sa biračkog mesta gde je konstatovan nesklad u broju glasova i listića!

Kosovska CIK odlučila je danas da u konačni izborni rezultat ipak uključi i glasove sa jednog biračkog mesta u opštini Srbica, gde je konstatovan nesklad u broju glasova i biračkih listića.

Odluka je doneta većinom glasova članova CiK, a na preporuku Centra za brojanje i rezultate.

Koordinator tog centra, Burim Ahmetaj, rekao je da bi ove glasačke listiće trebalo da obradi CIK i uključi ih u konačni rezultat.

Rekao je da je to jedno biračko mesto u Srbici ostalo na proveri, a nakon provere je utvrđeno, tvrdi, da ti glasovi neće uticati na rangiranje političkih subjekata i broj njihovih mandata.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/aafkc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter