Izvor: Tanjug
05.10.2021 u 15:15
0

RADOJIČIĆ NAJAVIO NOVU KAMPANJU – „Gradonačelnik u vašem domu, vama na usluzi“

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je danas kampanju „Gradonačelnik u vašem domu, vama na usluzi“, kako bi razgovarao sa sugrađanima u svim gradskim opštinama i upoznao se sa njihovim problemima.

Radojičić je posetio domaćinstvo porodice Savić u naselju Petrovčić u opštini Surčin, ističući da će takva vrsta direktnog kontakta na najbolji način doprineti da se što efikasnije zajednički reše problemi u određenoj lokalnoj zajednici.

PROČITAJTE JOŠ:  OTVOREN SKVER MILENE I GAGE: Brojni poznati glumci se pojavili na otvaranju

„Neposredni kontakt i razgovor sa građanima su mi izuzetno važni“, naglasio je Radojičić i dodao da je porodica Savić izrazila nezadovoljstvo radom ambulante, koja zbog pandemije virusa korona ne funkcioniše onako kako bi želeli.

Takođe su istakli da je potrebno da se izgradi trotoar i u Ulici Branka Pešića, a građani su izrazili želju i da se za osobe sa invaliditetom unapredi infrastruktura.

Radojičić je rekao da Komesarijat za izbeglice i migracije Srbije u saradnji sa opštinom Surčin sprovodi program dodele pomoći i ekonomskog osnaživanja porodičnih domaćinstava izbeglih lica putem nabavke sredstava za poljoprivrednu ili drugu poslovnu delatnost.

PROČITAJTE JOŠ:  Goran Vesić se ispred Tiršove izvinio građanima zbog propusta sa parkingom!

Tim programom je tokom prošle godine porodičnom domaćinstvu Savić, koja je izbeglička porodica iz Kalesije, dodeljen poljoprivredni paket u vrednosti od 145.000 dinara, saopštila je Gradska uprava.

Grad Beograd je i putem konkursa Sekretarijata za privredu u toku ove godine poljoprivrednicima sa teritorije gradske opštine Surčin dodelio 2,8 miliona dinara za nabavku traktora i priključne mehanizacije, 1,6 miliona za plastenike u oblasti voćarstva i povrtarstva, blizu 940.000 dinara za razvoj pčelarstva i 440.000 dinara za razvoj stočarstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter