Izvor:
02.11.2019 u 14:14
0

STEFANOVIĆ OBIŠAO LUČANE: Dragačevci poštuju zakon!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, obišao je danas Policijsku upravu u Lučanima i naglasio da je u ovoj opštini smanjen broj krivičnih dela, što potvrđuje, kako je istakao, da se vredan i požrtvovan rad policije isplati.

– Dokazali smo da građani mogu imati poverenja u svoje policajce, naročito ovde u Lučanima gde smo imali mnogo problema sa poplavama. Rad sa građanima nikad ne prestaje, imamo odličnu međusobnu interakciju i očekujem da ćemo kroz povećan broj izvršilaca obezbediti još bolji rad policijske stanice i tako omogućiti veći broj patrola i više policajaca na ulicama – rekao je Stefanović u izjavi za agenciju RINA.

U planu je da se u narednih nekoliko meseci pojača policijski vozni park novim terenskim vozilima, a u planu je i nabavaka novih sistema video nadzora.

– Tako ćemo doprineti povezivanju škola sa policijskimm stanicama i omogućiti brži i efikasniji rad. Zahvalan sam građanima u ovom kraju što poštuju zakon i ne prave velika krivična dela i tako olakšavaju rad policije – istakao je Stefanović.

Kao jedan od prioriteta MUP-a naveo je suzbijanje narkotrafikinga.

– Učinićemo sve da se građani osećaju sigurno i bezbedno u svojoj državi, i da vide da je policija maksimalno posvećena svom poslu – zaključio je ministar.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter