Izvor:
03.11.2019 u 21:29
0

UKLJUČILA SE PAVAOVA MAJKA: Nećete verovati šta je PREDLOŽILA svom sinu! Jelena Golubović nije skidala OSMEH S LICA! (FOTO)

POKUŠAO DA JE ISPROVOCIRA: Izvređao je tokom nominacija, a ona je odreagovala OVAKO! Nije dozvolila da joj poremeti duševni mir (FOTO)

Nastavlja se aktuelna tema o Pavau i Jeleni. Jelena je pokušala da se izdigne iz trenutne situacije i ispričala da se i ona igrala sa njim:

On je mene mazio preko gaćica. Ja sam rekla da sam sv*šila samo da bih otišla u svoj krevet i prekinula sve – pravdala se Jelena. Onda je Slađana Petrušić iznela svoje mišljenje:

Ja sam sinoć osetila da oni mrdaju krevet. Mislim da se njemu sviđa Jelena i da je zaljubljen u nju. Ovo govori samo da bi drugim ukućanima zapušio usta. Videćete šta će do kraja biti. Pazite šta sam vam ja rekla – rekla je Slađa.

Znam da mi je ovo karta za izlaz i znam kako ovo ljudi ocenjuju. Ali ja znam zašto sam sve ovo uradio – vikao je Pavao.

Kao šlag na tortu, uključila se Pavaova majka u program i rekla svoje mišljenje:

Jelena prekrasno izgleda na televiziji. Ja u brak ne verujem jer papir često sve pokvari. Ja sam mom sinu rekla da se samo ne ženi više. Neka njih dvoje budu u vanbračnoj zajednici, što se mene tiče. Ali ja nisam ta koja bira – objasnila je.

Kao što smo čuli, ona je njima dala blagoslov pa možda Pavao spusti gard i prizna da mu se Jelena ipak dopada. Videćemo.

UVUKAO JE U SVOJU MREŽU?! Pavao NASAMARIO Jelenu Golubović pa se time hvalio pred ukućanima! OSUDE PLJUŠTALE NA SVE STRANE! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter