Izvor:
04.11.2019 u 10:24
0

SASTALI SE VUČIĆ I PALMER: Prvo u „četiri oka“, potom sastanak sa saradnicima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas oko 10.00 sati sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, najpre u "četiri oka", a sastanak je potom nastavljen u proširenom sastavu.

Palmer je, kako su izvestili prištinski mediji, pre nekoliko dana u Prištini poručio da Srbija nikada neće ući u Evropsku uniju ako ne prizna nezavisnost Kosova, kako su izvestili mediji na albanskom jeziku, dok je u citatu njegove izjave bila formulacija – "bez rešenja problema sa Kosovom".

Kako je ranije rečeno iz Američke ambasade u Beogradu, Palmer će tokom susreta sa Vučićem razgovarati o značaju povratka dijalogu Beograda i Prištine, kao i drugim pitanjima od regionalne važnosti.

Tim povodom, Vučić je prokomentarisao da se govori samo o tome šta Srbija treba da uradi, ali da se u potpunosti zanemaruje šta je Priština dužna da učini po pitanju dijaloga.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/Al Jazeera Balkans/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter