Izvor:
04.11.2019 u 12:59
0

NASTAVAK RAZGOVORA: Vučić sa Ramom i Zaevom o samitu u Ohridu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa premijerima Albanije i Severne Makedonije Edijom Ramom i Zoranom Zaevom o predstojećem sastanku u Ohridu, kojim se nastavljaju razgovori o uspostavljanju „malog Šengena“.

Vučić je, na svom instagram profilu „budućnostsrbijeav“, objavio fotografiju na kojoj se nalazi za radnim stolom, pored telefona i brojnih dokumenata, kao i sliku sa svojim saradnicima, uz poruku „odličan konferencijski razgovor sa Ramom i Zaevom uoči važnog samita u Ohridu 9.novembra".

Pre mesec danas je u Novom Sadu dogovoreno da se razgovori o uklanjanju prepreka za slobodan protok roba, usluga, kapitala i ljudi nastave u Ohridu, gde se očekuje predstavljanje konkretnih mera.

Izvor: Tanjug
Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter