Izvor: Tanjug
09.10.2021 u 22:02
0

MASK SAOPŠTIO: Selim Teslu u Teksas!

Direktor kompanije Tesla Inc. Ilon Mask potvrdio je da taj proizvođač električnih automobila planira svoje sedište da preseli iz Palo Alta, u Silicijumskoj dolini u Kaliforniji, u Ostin, glavni grad Teksasa, gde gradi veliki automobilski i baterijski proizvodni kompleks. 

Kompanija Tesla se pridružila kompanijama Orakl, Hjulet Pakard Enterprajz i Tojota Motor u seljenju sedišta iz Kalifornije, koja ima relativno visoke poreze i troškove života, u Teksas.

PROČITAJTE JOŠ: Nemojte da instalirate Windows 11 na neodgovarajućim konfigruacijama

Iako je Silicijumska dolina poznata kao centar razvoja novih ideja i kompanija, Teksas je poznat po jeftinijoj radnoj snazi i manje strogim regulacijama.

PROČITAJTE JOŠ:  SAOPŠTENJE IZ FEJSBUKA: Sistem nije pao zbog zlonamernih aktivnosti

-Uzbuđen sam što mogu da najavim da selimo sedište u Ostin u Teksasu- rekao je Mask na godišnjem sastanku kompanije, koji je održan u fabrici automobila u Teksasu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter