Izvor: Novosti
13.10.2021 u 17:54
0

JEZIVO: Atletska zvezda pronađena mrtva u svojoj kući

Strašne vesti nam stižu iz Kenije. 

Naime, Anjes Tirop, koja se pre samo dva meseca takmičila na Olimpijskim igrama u Tokiju, pronađena je mrtva u  svom domu i to sa ubodnom ranom na stomaku.

PROČITAJTE JOŠ: STANKOVIĆ OTKRIO DETALJE O IBRAHIMOVIĆU: Ibra nije onakav kakvim ga smatraju

Ona je bila atletska zvezda na 5.000 metara, a ujedno je bila i glavni favorit za medalju u Tokiju, međutim nije stigla do odličja, jer je završila trku kao četvrta. Pored toga, u ranijim godinama je osvojila bronzu na SP 2017. i 2019. godine, dok je 2015. uzela zlato na Svetskom prvenstvu u krosu u kom se uporedo takmičila.

PROČITAJTE JOŠ: STRAŠNO: Preminula ćerka bivšeg generalnog sekretara FS

Ovo je druga smrt kenijskih trkača, s obzirom na to da je nedavno mrtav u svojoj kući pronađen i trostruki šampion sveta u ovoj disciplini Hosea Mvok Mačarinjang.

Takođe, ova devojka je prošlog meseca u Nemačkoj postavila svetski rekord na 10.000 metara sa rezultatom 30,01 minuta.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter