Izvor: Tanjug
14.10.2021 u 10:55
0

KORONA NA KiM: Još 18 novozaraženih u srpskim sredinama

 U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u protekla 24 sata registrovano je 18 novih slučajeva korona virusa, od 81 testiranog uzorka, saopšteno je danas iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

PROČITAJTE JOŠ:  DMITROVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Savremeni ratovi se ne dobijaju oružjem već medijski i politički

U Zubinom Potoku, Leposaviću i Zvečanu zabeleženo je po pet novozaraženih, u Prilužju su registrovana dva slučaja korona virusa , a u Štrpcu jedan.

Trenutno je aktivan 131 slučaj korona virusa. 

PROČITAJTE JOŠ:  SRBI SU UPLAŠENI I BESNI! Juče se PUCALO po porodičnim kućama u kojima su bile bebe, trudnice, majke – TO JE NEPRIHVATLJIVO!

Od početka pandemije registrovano je 6.869 slučajeva korona virusa, među 23.322 testiranih uzoraka.

Do sada je od posledica korona virusa preminula 171 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter