Izvor: Happy BSC
15.10.2021 u 20:20
0

DRAMA U MOSKVI: Za sada NEREŠENO, Zvezda bila dominantna od početka, čeka se DRUGO POLUVREME

Košarkaši Crveno-belih gostuju večeras u Moskvi i na dobrom su putu da pobede jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrolige – moskovski CSKA. 

Od početka meča, Zvezda je imala vođstvo, iako su Rusi na samom početku meča poveli nakon uspešnih slobodnih bacanja Kurbanova. Ubrzo potom, Holins je smanjio vođstvo Rusa na 5:4; Zvezda je čak i povela sa 6:5, ali je Bolomboj preokrenuo rezultat u kontranapadu. 

PROČITAJTE JOŠ:  Prijović šokirao izborom novog kluba!

Mitrović je lakim poenima vratio Zvezdu u vođstvo sa pola koša razlike, a u nastavku je tim iz Beograda lagano održavao vođstvo, koje je nakon trojke Ivanovića pred kraj prve četvrtine poraslo na 4 poena razlike. 

U drugoj četvrtini, Rusi su ozbiljnije zapretili, počevši četvrtinu trojkom Antonova, ali je Zvezda ubrzo nakon toga vratila prednost. Prvo izjednačenje je usledilo nakon propuštenih prilika Crveno-belih, ali je ubrzo potom Holins fantastičnom trojkom vratio prednost Zvezdi. 

PROČITAJTE JOŠ:  KONAČNO: Vraća se Zlatan!

Konačno, nakon odlične asistencije Kalinića, Kuzmi je doveo Zvezdu u vođstvo od plus 5, ali je do kraja prvog poluvremena rezultat izjednačen i trenutno je 42:42. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter