Izvor: Blic
15.10.2021 u 21:06
0

PARTIZAN NEPORAŽEN U ABA LIGI: Veliki trijumf Crno-belih nad Cibonom

Izabranici Željka Obradovića ostali su jedina neporažena ekipa nakon četiri kola ABA lige, pošto su na gostovanju u Zagrebu bili bolji od Cibone, pobedivši zagrebački tim sa čak 18 razlike. Finalni rezultat je bio 79:61. 

PROČITAJTE JOŠ:  VELIKI OKRŠAJ U ZAGREBU: Partizan SVE BLIŽI POBEDI NAD CIBONOM

Junak pobede crno-belih bio je Zek Ledej, koji je u „Draženovom domu“ odigrao fenomenalnu partiju, upisavši 24 poena, ali treba istaći i sjajnu kolektivnu odbranu tima Željka Obradovića, koja je u prelomnim momentima bila na visini zadatka.

PROČITAJTE JOŠ: TRENER LIVERPULA BESAN: Arapsko finansiranje Njukasla će NARUŠITI RAVNOTEŽU U FUDBALU

Crno-beli su utakmicu prelomili u finišu treće i na startu poslednje četvrtine, a veliku ulogu u ključnoj seriji imao je Dalas Mur koji je u kritičnim momentima pogodio dve teške trojke, a ispratili su ga pomenuti Ledej, Panter ali i Dangubić.



Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter