Izvor: Sport.dc
07.01.2020 u 12:12
0

BAVARCI NE PRAŠTAJU USPEH Radonjić napušta Bajern!

Posle Aleksandra Đorđevića, bavarskog giganta pre vremena napušta još jedan stručnjak sa maksimalnim učinkom u Bundesligi.

Putevi Dejana Radonjića i Bajerna juče su se razišli. Razlog, navodno, vezani porazi u Evroligi – od Barselone, Žalgirisa i Crvene zvezde. Utisak je da to predstavlja samo zvaničnu formu, a da se iza svega krije nešto sasvim drugo.

Jer za razliku od Nike Kovača u fudbalskom klubu, kod Radonjića je u Bundesligi sve besprekorno funkcionisalo. Bajern posle 14 kola ima maksimalan učinak i najbližem pratiocu beži dve pobede. Pri tome najljućeg rivala – Albu, nedavno je u Berlinu dobio i u Evroligi.

Sadašnja situacija mnogo podseća na onu od pre dve godine kad je Aleksandar Đorđević morao da napusti Bajern posle osvajanja trofeja u Kupu Nemačke, u situaciji kad je bio maksimalan favorit za osvajanje titule.

Treneri se menjaju, a prilikom promena uvek se zasluge za njihov odlazak na „giljotinu” pripisuju istim ljudima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter