Izvor: Novosti
17.10.2021 u 07:20
0

CRNO BELI traži pojačanje: NBA CENTAR U PARTIZANU?

KK Partizan mogao bi da dobije značajno pojačanje u vidu NBA centra DŽalila Okafora.

Crno-beli su u potrazi za centrom, a Okafor je slobodan posle prekida saradnje sa Detroitom i neuspešnog pokušaja da sklopi dogovor sa Atlantom.

PROČITAJTE JOŠ: PEŠIĆ ODUŠEVIO IZJAVOM: Evo kako je slavni trener odgovorio na kritiku da je MATOR da bi vodio reprezentaciju

Jahlil Okafor and Partizan Belgrade are in advanced talks. Former NBA center is ready to his first experience in Europe.

Okafor je bio treći pik na draftu 2015. godine, nakon što je osvojio En-Si-Ej-Ej ligu sa legendarnim Djukom.

Birala ga je Filadelfija, a u ruki sezoni stigao je do najboljeg ruki tima NBA lige.

U nastavku NBA karijere nikad nije ponovio statistiku iz te prve godine u Filadelfiji, ali je za sedam sezona uspeo da skupi 247 utakmica u najjačoj ligi sveta sa prosekom od 10,4 poena i 4,7 skokova. 

DŽalil je inače dalji rođak Emeke Okafora, nekadašnjeg reprezentativca SAD i osvajača olimpijske bronze iz 2004. godine. DŽalil je u mlađim kategorijama predstavqao SAD, ali je na letošwim olimpijskim igrama u Tokiju nastupio za domovinu svojih roditelja, Nigeriju.

Do sada nikad nije igrao u Evropi, a osim Partizana, za njegove usluge zainteresovan je i CSKA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter