Izvor: informer
18.10.2021 u 07:06
0

NOĆ U BEOGRADU: Hitna pomoć intervenisala 147 puta!

Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 147 intervencija, od toga 24 na javnom mestu, a incidenata sa teškim traumama i povređenih u saobraćajnim nezgodama nije bilo.

Kako je rečeno agenciji Beta u toj službi, četiri pacijenta prebačena su u Infektivnu kliniku zbog sumnje na infekciju koronavirusom, a više od 40 je kolima Hitne pomoći voženo interklinički u kovid centre na dalje lečenje.

PROČITAJTE JOŠPAMETNI SEMAFORI U OMLADINSKIH BRIGADA: Radovi na instaliranju svetlosne signalizacije trajaće od ponedeljka do petka!

Službi Hitne pomoći su se tokom noći najviše javljali pacijenti sa hroničnim bolestima, posebno asmatičari.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter