Izvor: HappyBSC
10.01.2020 u 15:11
0

NENAD PAUNOVIĆ SE NE OSVRĆE NA NAPADE: Krst na mom čelu je stvarno čudo, ako mi veruju-veruju mi! (VIDEO)

Nenad Paunović, kome se već 10 godina zaredom na potpuno misteriozna način tokom Božića, Bogojavljanja i Uskrsa, pojavljuje krvavi krst na čelu, ne obazire se na prozivke i zlurade komentare.

ČUDO U STUDIJU HAPPY TV: Na čelu mu se otvara krst koji krvari, iz rane se širi miris tamjana!

– Svako ko je video krst na mome čelu zna šta je istina. S druge strane, ako mi te Neverne Tome ne veruju onda nek mi ne veruju. Nemam ništa protiv. Meni je bitno da ja znam šta je istina – ne osvrće se na komentare ovaj Pančevac niti ga interesuju natpisi da je sve to – laž, izmišljotina, a sve za račun njegove promocije.

Panunović: Ko mi veruje- veruje mi! Ne obazirem se na komentare!

Paunović je jutros bio gost u „Dobro jutro Srbijo“ gde je gledaocima Happy TV ispričao sve o ovom pojavljivanju krvavog krsta… 

– Dogodilo se pre deset godina, na krštenju mog druga. Bio sam mu kum. Sveštenik mi je uljem nacrtao krst na čelu. Potom se tu na koži pojavio krst. Lekar je mislio da sam dobio alergiju. To je prošlo, ali mi se ista rana pojavljivala na Božić, Uskrs i Bogojavljanje. Bezuspešni su bili moji pokušaji da saznam šta se dešava od sveštenika – objašnjava naš sagovornik i dodaje da je obilazio i manastire istim povodom.

Pančevac navodi da niko od njih nije znao šta se dešava.

– Prepušten sam bio samom sebi. Tražio sam odgovore i u raznim knjigama i došao do zaključka da bi to mogla da bude stigma ili Isusova rana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter