Izvor: Tanjug
10.01.2020 u 17:29
0

DODIK PORUČIO EU: Nemojte da nas umarate!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da konsenzus BiH po pitanju puta u EU nije upitan, ali da je potrebno da BiH bude poštovana.

– Problemi koje ima EU i poruke koje dobijamo, koje i ne razumemo potpuno, polako ali sigurno smanjuju naše poverenje u taj proces. Zato je ovo veoma važna godina po tom pitanju. Evropa jeste nešto što želi BiH, ali mi želimo da BiH bude uvažena, rekao je Dodik na božićnom prijemu u Istočnom Sarajevu, prenose sarajevski mediji. 

On je dodao da nije siguran da BiH može da razume tako dugo čekanje za proces članstva u EU, bez obzira šta sve prolazi.

– Pročitao sam da 16 trenutnih zemalja članica EU ne bi bile članice da su prolazile sve procedure i procese koji su zadati BiH. Moja poruka Evropi je – nemojte nas umoriti od toga. Nemojte dozvoliti da zbog proceduralnih razloga i vaših velikih očekivanja budemo umorni, rekao je Dodik.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter