Izvor: telegraf.rs
10.01.2020 u 19:33
0

HRVATI SE HVALE TESLOM Naučnik u spotu Hrvatske za EU (VIDEO)

Vlada Republike Hrvatske je na svom službenom Youtube kanalu objavila spot kojim se predstavlja predsedavanje Većem Evropske unije.

Spot, u kom se pominje i Nikola Tesla, prikazan je danas uoči uvodnog govora Andreja Plenkovića na sastanku hrvatske vlade i Evropske komisije. U spotu su osim mora, ribarskih brodova, životinja, planina i vinograda uz Dunav prikazani i hrvatska fudbalska reprezentacija i Luka Modrić.

Na početku snimka ribar Frano, koji je rođen 1957. godine, govori o svojim sećanjima.

– Sećam se podeljene Evrope i Hrvatske same na grubom moru. Ali vratili smo se kući i naš put tek počinje – govori Frano, a potom se menja kadar i prikazuju se deca koja se igraju na obali.

Tada se u snimku obraća devojčica Klara (6).

– Svima će nam trebati brodovi kada more naraste do tu. Ali ja imam plan kako da pomognem ljudima. Znate, kao Nikola Tesla – govori mala Klara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter