Izvor: tanjug
24.10.2021 u 20:33
0

PRETNJE SMRĆU upućene slovenačkom premijeru JANŠI i ministru odbrane TONINU

 Slovenački premijer Janez Janša dobio je pošiljku u kojoj se njemu i njegovoj porodici preti smrću, a slicnu pretnju dobio je i ministar obrane Matej Tonin, javili su večeras slovenački mediji.

Kako prenosi državna televizija,  premijer je dobio pretnje smrću u pošiljci koja je bila poslata na njegovu privatnu adresu, što je potvrdio i premijerov kabinet.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL U NJUJORKU: Dok je Rastoder vređao Srbe i SPC, Dritan Abazović je ćutao!

Policija istražuje slučaj.

Mediji su preneli da su Janša i Tonin u petak na svoje adrese dobili pisma koja su sadržavala pretnje smrću i u kojima je bila „municija većeg kalibra“, a pretnje su upućene i članovima Janšine porodice.

PROČITAJTE JOŠ: Prekinuta potraga za nestalim hrvatskim pomorcem

Janšina Slovenska demokratska stranka (SDS), navodi da to nije prvi put da se na taj način preti slovenskom premijeru.

Mediji su  ocenili da je očigledno da je reč o „posledici stvaranja psihoze od strane mejnstrim medija“.

PROČITAJTE JOŠ: EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U SLOVENIJI: Raste broj zaraženih!

-Hoće li to konačno otrezniti one koji još veruju u dobre namere potomaka komunističke revolucije- navodi se u tekstu.

Janša mejnstrim medije često optužuje da su iz političkih motiva na strani levice koja želi da sruši njegovu vladu, kao da mediji i levičarska opozicija stoje iza protesta kojima se zahtevaju prevremeni izbori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter