Izvor: Telegraf
25.10.2021 u 11:33
0

SEDMA ŽRTVA TROVANJA U BRČKOM: Petogodišnji dečak preminuo od posledica nesreće

U noći s nedelje na ponedeljak na Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli preminulo je dete koje je bilo u teškom stanju nakon požara u Brčkom koji je odneo šest života.

Pacijent je preminuo noćas posle ponoći na Klinici za dečije bolesti, u jedinici intenzivne nege, gde je u vrlo teškom zdravstvenom stanju bio na mehaničkoj ventilaciji – izjavila je portparolka tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović.

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS U ČAČKU! Udario automobilom u semafor, pa NA MESTU OSTAO MRTAV!

Trovanje ugljen – monoksidom zvanično je uzrok smrtišest osoba koje su u subotu preminule u porodičnoj kući u Brčkom.

PROČITAJTE JOŠ: ISPOVEST ŽENE UHAPŠENOG: Zašto su moj suprug i njegov brat povezani sa ubistvom Đokića?

Kao što je poznato, velika tragedija prekjuče je zadesila Brčko, kada je u porodičnoj kući u naselju Suljagića sokak, došlo do izbijanja požara. Tom prilikom šest osoba je smrtno stradalo, dok ih je više zadobilo povrede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter