Izvor: Tanjug
18.01.2020 u 21:31
0

UBEDLJIVA POBEDA CRNO-BELIH PROTIV FMP-A: Partizan protutnjao Železnikom!

Košarkaši Partizana pobedili su večeras FMP 87:57 (15:18, 20:23,16:18) u dvorani u Železniku u derbiju 16. kolu ABA lige.

Lideri u ABA ligi pobedom u Železniku došli su do skora 13-3, vezavši tako osam triujmfa u nizu u regionalnoj ligi, dok je FMP na trenutno na četvrtoj poziciji sa učnikom od devet pobeda i sedam poraza.

Najbolji u timu Andree Trinkijerija bio je Kori Volden sa dabl-dabl učinkom od 13 poena i 10 skokova, isti košgeterski učinak imao je i Nikola Janković.

Stefan Birčević bio je naefikasniji sa 14 koševa, meč je zavšio bez promašaja za tri poena, pošto je četiri puta bio precizan izavan linije 6.75.

U poražnom timu najbolju rolu pružio Stefan Pot sa devet poena.

Već u prvoj deonici videlo se da gostujući tim neće imati velikih problema, pošto su crno-beli rivalu dozvoli samo osam poena.

Drugi period doneo je buđenje ekipe Vladimira Jovanovića, koja je dvocifrenu razliku svela samo na tri poena.

Mozli, Birčević i Volden su bili mirne ruke, ubacili su važne poene kojim su ponovo vratili prednost na stranu gostiju.

Dominantnu igru crno-beli na kraju su krunislai trijumfom od 30 poena viška.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter