Izvor: Happy BSC
10.05.2020 u 08:11
0

POTPISAO UGOVOR! Istetovirani BILDER novi učesnik: Ivanija ZINULA, on je njen TIP DEČKA! (FOTO)

Tokom emisije „Roditeljski saastanak“ došlo je do brojnih iznenađenja u zabavno-humorističkom programu „Parovi“.

Naime, dva ulaska su raspametila sve takmičare.

IZBRIŠI ME IZ SEĆANJA, NE SPOMINJI MI IME: Elvin OTVORENO o Izabeli, PREKIPELO mu je sve! (FOTO)

Pre nego što su u vilu ponovo kročili otpisani cimeri, voditeljka Vesna Vukelić otkrila je da je ugovor potisao određeni Denis kojeg poznaju braća Jovanović.

– Ivanija ulazi Denis. On je tvoj tip dečka. Stani na vrata da ga dočekaš. Dopašće ti se. On je istetoviran, bogat, lep, urban dečko. Baš je onakav muškarac za tebe – kaže voditeljka.

IZDALA JE I ROĐENA MAJKA: Sneža otkrila kakav dogovor ima sa majkom Aleksandre Jakšić! (FOTO)

– S obzirom na to da mu je početno slovo imena „D“, evo već sam pala na njega. Videćemo kako izgleda, i kakvo ponašanje ime. Ukoliko uđe videćemo šta će se dešavati – kratko je rekla Ivanija.

Princeza iz Šipova ističe da jedva čeka da u rijaliti uđe neki momak koji će konačno biti njen tip, jer kako ona kaže Željko i Zoran su je smorili, pa sada traži novu zabavu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter