Izvor: HappyBSC
10.05.2020 u 16:02
0

STIŽE STRAŠNI SUD! Sveti Jovan u Novom zavetu predskazao čipovanje, a pročitajte još jezivih prognoza! (VIDEO)

Sve je zapisano pre 2.000 godina! Čipovanje, na kome danas insistira Bil Gejts i svetski moćnici a sve pod „humanitarnom akcijom i zaštitom čovečanstva“ uz vakcinaciju protiv korona virusa, nalazi se u Knjizi apokalipse koja je sastavni deo Novog zaveta a napisao je Sveti Jovan Apostol!

ISPOVEST OD KOJE DRHTI SVAKI ČOVEK! Jovan: Čipovan sam i evo šta mi sada rade!

U knjizi koja najavljuje kraj sveta i dolazak Antihrista se navodi i da je sam Bog otkrio ljudskom rodu da će ljudi koji će ga pratiti znati kako će đavo lukavo postupiti kako bi prikrio ovaj pali svet i učinio ljude bukvalno – robovima!

A onda sledi deo u koji niko na planeti nije verovao da će se dogoditi. Sve do pandemije korona virusa.

ČIPOVANJE! OVO MORATE ZNATI!

STRAVIČNA ISPOVEST ŠVEĐANINA Čipovali su me i sada sam njihov ROB! (VIDEO)

PROCUREO NANO-ČIP BIL GEJTSA Belgijanci: Ovim hoće da čipuje celu planetu!

SULUDA IDEJA NAD ČOVEČANSTVOM Bil Gejts i gazda „Amazona“ povukli novi potez za vakcine! (VIDEO)

– I učiniće da svako – i mali i veliki, i bogati i siromašni – dobiju pečat na desnoj ruci ili na čelu, tako da niko ne može da kupuje ili prodaje osim onih, koji imaju tu oznaku, ili ime zveri, ili broj njegovog imena – navodi se u Knjizi.

Stručnjaci, koji su proučavali ove natpise, objašnjavaju da je i zver (tačnije broj koji se pominje) – čovek. Njegov broj je šest stotina šezdeset i šest, odnosno 666-Sotona. Duhovna oznaka ili obeležje zveri na ovome svetu govori o čipovanju vrlo dobro i jasno opisanom u otkrivenju, tako da ko veruje i zna ko ne veruje, biće – rob!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter