Izvor: Alo
12.05.2020 u 21:14
0

SZO ŠOKIRALA NAUČNI SVET Bizarna preporuka za decu!

Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) deca mlađa od četiri godine trebalo bi da uče o masturbaciji jer imaju „pravo da istražuju rodni identitet“, a savet o seksualnom obrazovanju izaziva ogorčenje kod onih koji kažu da su smernice SZO za ranjivu decu opasne.

Saveti svetskih zdravstvenih stručnjaka za seksualno obrazovanje predstavljaju takozvani „standard“ za evropske vaspitače, ovaj oblik seksualno tema za odojčad i malu decu o temama kao što su homoseksualnost, masturbacija, rodni identitet i bezbedan seksualni odnos.

Čak je i deci mlađoj od 4 godine posebno propisano takvo obrazovanje po standardima SZO, sa „ljudskom reprodukcijom (odakle potiču bebe)“ i „masturbacijom u ranom detinjstvu“ među predloženim lekcijama za ovu starosnu grupu.



Konkretno, u dokumentu pod nazivom „Standardi za seksualno obrazovanje u Evropi“, koji su objavili Regionalna kancelarija SZO za Evropu i Federalni centar za zdravstveno obrazovanje, stoji da bi mala deca uzrasta od 0 do 4 godine trebalo da uče o „uživanju i zadovoljstvu kada dodirujete sopstveno telo i masturbaciju u ranom detinjstvu.“

Hrišćanska dobrotvorna organizacija aktivno je lobirala protiv radikalnih obrazovnih programa usmerenih na dečiju seksualnost.

Institut je u aprilu objavio da je naterao veće okruga Varvikšir u Engleskoj da ukloni program „Sve o meni“ koji je implementiralo oko 200 osnovnih škola, jer je program „podstakao masturbaciju i uključio „bespoštedno grafičke“ seksualne slike.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

UNUK MU JE POBIO PORODICU Dedi oduzeli pušku, i on hteo da ubije svoju ženu!

DAN KAD JE SVET ODAHNUO Uhapšen najveći nacistički zločinac (VIDEO, FOTO)

Deca će u Srbiju moći bez testa na koronu

CECA OTVORENO O ČEDI: Oprostila sam mu sve, a Bog će da sudi!

POJAČANJE! Kristina Iglendža novo lice Happy TV!

Prema njihovom mišljenju, program je takođe ohrabrivao škole da prikrivaju određene informacije od roditelja, poput prenoćišta kod učenika sa suprotnim polom ili statusa transrodne dece.

Kada je komentarisao program „Sve o meni“, službenik za obrazovanje Hrišćanskog instituta Džon Dening naglasio je da odnosi i seksualno obrazovanje moraju biti „uravnoteženi, objektivni i kritični. Izuzetno eksplicitne slike i jednostrana ideologija, nemaju mesta u osnovnom obrazovanju o odnosima“, rekao je Dening.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter