Izvor: Tanjug
14.05.2020 u 22:38
0

Slovenci sve manje zabrinuti zbog epidemije

Slovenci su sve manje zabrinuti zbog epidemije korona virusa, pokazala je najnovija anketa agenicije “Valicon”.

Istovremeno, sve više ljudi smatra da su restriktivne mere u Sloveniji previše stroge, dok ih polovina ispitanika i dalje smatra potrebnim, prenosti slovenačka agencija STA.

OVO MORATE PROČITATI

UŽAS! EKSKLUZIVNO SAZNANJE Evropa i SAD učinile prvi korak ka ugradnji ČIPA

DOSTA SKRIVANJA! Ovo je dokaz šta Amerikaci misli o Tesli i Srbiji! (FOTO)

KUPANJE! Otvorene plaže, ali uz ova rigorozna ograničenja

ŠOK! POZNATI SEKSOLOG O INCESTU: Seks između oca i punoletne ćerke je normalan ako nije silovanje!

ODMOR U SRBIJI ZA PAMĆENJE: Top pet prelepih destinacija za letovanje

Krajem marta 82 odsto ispitanika reklo je da su zabrinuti zbog epidemije, ali je sada taj udeo opao na 52 odsto.

U pogledu mera koje je uvela vlada, 47 odsto ispitanika smatra ih prikladnim, dok 42 odsto smatra da su prestroge. S druge strane, 11 odsto brine da nisu dovoljno stroge.

Mišljenje ispitanika o strogosti mera menjalo se tokom epidemije. Krajem marta, 57 odsto ispitanika smatralo ih je prikladnim, samo šest odsto reklo je da su prestroge, dok je čak 37 odsto reklo da mere nisu dovoljno stroge.

NAJVAŽNIJE VESTI

SKANDALČINA! Na našem mrtvom dr Lazi hoće da zarade, sledi prijava! (FOTO)

NOVO OTKRIĆE! LEKARI U PANICI! Pojavile se mistične post-korona posledice na bebama (FOTO)

EPIDEMIOLOG KON SE OGLASIO SA DVE REČI PRE PONOĆI: „Privremena odjava…“

KRVNIČKI! I NEBO PLAČE NAD NIKŠIĆEM Devojčica (16) htela da pomogne bratu pa ih policija brutalno pretukla (GALERIJA, VIDEO)

Istraživanje, sprovedeno između 12. i 14. maja na uzorku od 541 osobe, takođe pokazuje da 32 odsto ispitanika smatra da su protesti na biciklima potpuno odgovarajući način da se pokaže nezadovoljstvo vladom, dok 32 odsto kaže da je to potpuno neprimereno.

U sredini, 22 odsto reklo je da su protesti na biciklima primereni, a 15 odsto da su neprimereni, dok je 10 odsto neodlučno.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter