Izvor: KURIR
15.05.2020 u 09:34
0

ZAVODNIK ČELIČNE RUKE: Čuvao sam stražu ispred WC-u gde su se dohvatili Naomi i Tajson

Bivši svetski šampion Majk Tajson mogao je da bude najveći bokser svih vremena, ali je propao zbog slabosti prema ženama, tvrdi njegov bivši menadžer i prijatelj Rori Holovej.

Holovej je u knjizi naveo niz do sada neotkrivenih detalja iz života bivšem bokserskog šampiona.

PRIČE ZA NEVERICU

NJEGOV ŽIVOT PIŠE ROMANE: DETE IZ GETA pobedilo sudbinu

DRAMA NA VRAČARU: Brutalno pretučen poznati advokat i sudija u penziji

ZAVODNIK ČELIČNE RUKE: Čuvao sam stražu ispred WC gde su se dohvatili Naomi i Tajson

– Znao sam da u ringu niko nije mogao da ga zaustavi. On je jedino mogao da padne zbog svoje slabosti prema ženama. Njegove odluke niko nije mogao da menja, a sve su imale veze sa seksom i ženama. Jedno veče sam pazio na njega i ostao sam u neverici kada sam ga ugledao sa Naomi Kembel. U jednom trenutku mi je rekao da mora u wc, a onda je i ona ušla za njim. Ja sam morao da stražarima sa njihovim psima i da svima govorim da je WC zauzet – rekao je Holovej i dodao da su Tajsona morali telohranitelji da čuvaju 24 sata dnevno.

OVO MORATE PROČITATI

UŽAS! EKSKLUZIVNO SAZNANJE Evropa i SAD učinile prvi korak ka ugradnji ČIPA

DOSTA SKRIVANJA! Ovo je dokaz šta Amerikaci misli o Tesli i Srbiji! (FOTO)

KUPANJE! Otvorene plaže, ali uz ova rigorozna ograničenja

ŠOK! POZNATI SEKSOLOG O INCESTU: Seks između oca i punoletne ćerke je normalan ako nije silovanje!

ODMOR U SRBIJI ZA PAMĆENJE: Top pet prelepih destinacija za letovanje

Holovej tvrdi da je Tajson imao dosta žena, koje su uživale u njegovom novcu i reputaciji zlog momka. Tajson je jedno vreme proveo u zatvoru zbog silovanja Dezire Vašington.

– Došao bih da ga posetim, a čuvari su mi rekli da ne mogu da dođem do njega, jer devojke stoje u redu da bi ga posetile. U zatvoru je imao više žena nego kada je bio van njega –  rekao je Holovej i dodao da se čudi što ga više žena nije tužilo za silovanje ili seksualno zlostavljanje.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter