Izvor: alo
23.05.2020 u 22:53
0

OKUPLJA SRBE! TRI MUSKETARA: Teo i Marković nisu mogli da požele boljeg saigrača

Kakav će trio to da bude.

Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica karijeru bi mogao da nastavi u Virtusu iz Bolonje i u tom klubu se pridruži Aleksandru Đorđeviću, Milošu Teodosiću i Stefanu Markoviću.

Vest o potencijalnom prelasku snažnog centra u redove Virtusa preneo je Fejsu Jahjabejoglu, turski novinar dobro upućen u dešavanja u evropskoj košarci, a potom su je preneli i italijanski mediji.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Navodno, na angažovanju Raduljice insistira Đorđević i do obnove njihove saradnje bi vrlo lako moglo da dođe u bliskoj budućnosti.



Iskusni košarkaš (32) predstavljao je neizostavni deo svih uspeha selekcije Srbije, dok je Đorđević bio selektor, a u dresu Orlova je sarađivao sa Teodosićem i Markovićem.

Raduljica u poslednje tri sezone igrao je u Kini za Đangsu, gde je prosečno beležio 30,4 poena, 9,8 skokova i 2,6 asistencija, ali mu je ugovor sa tim klubom istekao u januaru i od tad je slobodan agent.

Karijeru je započeo u FMP, da bi potom bio član Borca, Efesa, Albe, Partizana Azovmaša, Milvokija, Šandonga, Minesote, Panatinaikosa Olimpije iz Milana i pomenutog Đangsua.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter