Izvor: Kurir.rs
24.05.2020 u 21:22
0

OLIMPIJSKI ŠAMPION KAŽNJEN ZBOG KRŠENJA PRAVILA U DOBA KORONE: Plati ili zatvor

Bivši svetski šampion i osvajač srebrne medalje u skoku udalj na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, Luvo Manjonga, kažnjen je novčano zbog kršenja pravila izolacije za vreme epidemije koronavirusa.

Manjonga je priveden 20. maja na periferiji Stelenboša pošto je prekršio pravila izolacije, a Južnoafrikanac mora da se pojavi na sudu 29. juna ili odmah da platiti kaznu u iznosu od oko 130 evra.

Manjonga je 2016. na OI u Brazilu osvojio srebro, a godinu dana kasnije na Svetskom prvenstvu u Londonu osvojio zlato sa novim državnim rekordom 8.65 metara.

OVO MORATE ZNATI

LAZAREVA KLETVA IH STIGLA: Pred Kosovski boj knez je prokleo ovo selo! (FOTO)

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

POSTAVLJENA STRAŽA: Misterija koja vodi do vođe KIM DŽONG UNA

REIS UL ULEMA SEAD NASUFOVIĆ: Samoća je teška! Jedno smo drugome poklon od Boga i treba da čuvamo jedni druge!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

DR SRĐA JANKOVIĆ: Skidam masku kada se ovo desi!

Na poslednjem SP u Dohi prošle godine nije uspeo da odbrani zlato, pošto je osvojio četvrto mesto sa skokom od 8.28. Manjonga je 2012. godine pao na doping testu zbog čega je bio suspendovan 18 meseci.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter