Izvor: Alo.rs
24.05.2020 u 22:43
0

ODLUKA ČELNIKA KLUBA: Ekipu će u nastavku Evrolige, ako ga bude, voditi novi trener

Radio je u bratskom klubu Partizana i u Rusiji.

Vreme je za promenu na klupi Panatinaikosa. Novi trener velikana iz Atine biće Jorgos Vovoras, prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups. Kako navodi Jurohups, Vovoras, doskorašnji dugogodišnji pomoćnik na klupi „zelenih“, preuzeće ekipu samostalno i biti prekomandovan na mesto prvog trenera.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

Grčki stručnjak ima 43 godine, a funkciju prvog trenera preuzeće početkom juna. Proteklih godina, Vovoras je asistirao Pedulakisu, Paskvalu i Pitinu. Očekuje se da će se prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos uskoro obratiti javnosti na konferenciji za medije povodom novog trenera. Vovoras je šest godina bio pomoćnik u Panatinaikosu, a na mestu prvog trenera naslediće američkog stručnjaka Rika Pitina koji je u martu napustio Atinu. Tokom dosadašnje karijere, Vovoras je između ostalog bio i asistent u Uniksu i PAOK-u, dok je kao šef struke vodio OFI i APOEL.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter