Izvor: Alo.rs
28.05.2020 u 14:47
0

U KLUBU SRPSKOG ASA PANIKA: Korona u Fulamu, zaražena dva fudbalera

Teški dani za Veliku Britaniju

Panika u Fulamu – od tri otkrivena slučaja koronavirusa u Čempionšipu, dva su u Fulamu. U klubu za koji nastupa Aleksandar Mitrović, dvojica igrača imaju virus, ali nije saopšteno ni ko je u pitanju, ni da li su simptomi blaži ili teži.

Kako se navodi iz Engleske, u ponedeljak, utorak i sredu je testirano 1.030 igrača i članova stručnog štaba u 24 kluba engleske druge lige , a danas je obelodanjeno da su otkrivena tri pozitivna slučaja. Sve ovo dolazi pošto je u nedelju obelodanjeno da su dva člana Hala bila pozitivna na koronavirus.

PROČITAJTE I OVO

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

„ŠKALJARCI“ U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

VUČIĆ UZEO PREDAH Pogledajte koje jelo hvali predsednik Srbije (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao „tetka“, a onda i progovorio o važnom svedoku

KRISTIJAN KOD MARIĆA Pogledajte strahoviti susret… (VIDEO)

Klubovima iz Čempionšipa je od ponedeljka dozvoljeno da treniraju bez kontakta, što je prvi korak ka eventualnom povratku na terene i nastavak sezone. Za sada nije poznato iz kog kluba dolazi treći pozitivan slučaj korone, kao i da li je reč o fudbalerima ili članovima stručnog štaba. Jasno je da ne dolazi iz Hala, koji je potvrdio da nema novih slučajeva Kovida-19.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter