Izvor: Tanjug
02.06.2020 u 09:09
0

NA KOSOVU I METOHIJI 27 NOVOOBOLELIH: Ukupno 1.110 pozitivnih

Na Kosovu i Metohiji registrovano je 27 novih slučajeva korona virusa, čime je ukupan broj obolelih porastao na 1.110, saopšteno je u ponedeljak uveče iz instituta za javno zdravlje u Prištini.

Kako je navedeno na Fejsbuk stranici instituta, u ponedeljak je testirano ukupno 172 uzorka, koji su uzeti sa Klinike za zarazne bolesti i sa terena.

OVO MORATE ZNATI

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA Ovo svakako morate znati!

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U SURDULICI: Ubio ljubavnicu, muža pregazio autom pa sebi presudio!

„SNAGA OKTANA“ PONOVO VOZI: Jelena i Ivan u novom ruhu!

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE „MERJEM“: Ja sam vaš Balkanac

USKORO ANĐELA I MARKO! NOVA EMISIJA NA HAPPY TV – „SABOTAŽA“!

Od 8. februara do danas u laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju instituta testirano je 15.140 osoba, a 1.110 bilo je pozitivno.

Od početka pandemije na KiM je od posledica koronavirusa preminulo 30 pacijenata, prenose mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter