Izvor: Index.hr
07.06.2020 u 11:53
0

OVAKO MALA BIJE! Nemilosrdna UFC borba sa strašnim posledicama! (VIDEO, FOTO)

Amanda Nunjes na UFC-u 250 odbranila je naslov prvakinje perolake kategorije nakon što je u pet rundi potpuno izdominirala nad Kanađankom Felicijom Spenser. 

Brazilka je svih pet rundi bila puno bolja i jedino iznenađenje u vezi s ovim okršajem je što nije pre završio. Nunjes je tako još jednom potvrdila kako je reč o jednoj od najboljih žena u istoriji slobodne borbe.

Ovoga puta nije nokautirala protivnicu, ali ju je zato pretukla gotovo do neprepoznatljivosti.

Lice Felicije Spenser ličilo je licu Džoane Jedrzejcik  nakon meča za titulu protiv Vili Zang. 

Džoana je u marta zajedno s Kineskinjom odradila najbrutalniji i najbolji meč u istoriji ženskog MMA-a, no posledice su bile zastrašujuće. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

AMERIKA TUTNJI! DEMONSTRACIJE TRESU NAJJAČU EKONOMIJU SVETA (VIDEO, GALERIJA)

KORONA SE PRESELILA NA JUŽNU HEMISFERU Brazil, Meksiko i Peru na kolenima (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA: I danas promenljivo sa pljuskovima i grmljavinom, do 28 stepeni

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET! NA PROTESTIMA U AMERICI: SRBIJA PAMTI! (FOTO)

BUŠILA GA MAKAZAMA! Snimanje emisije „SABOTAŽA“ na Happy TV napravilo HAOS (VIDEO)

Slično, ali ne u istom intenzitetu, oteklo je i čelo Felicije s, koja je nakon silnih batina koje je pretrpela izgledala neprepoznatljivo.

Već nakon treće runde fanovi su se na društvenim mrežama pitali je li vreme da njezin ugao baci peškir jer je tokom tih 15 minuta primala strašne udarce od Nunjes. Ipak, izdržala je do kraja, ali je nakon 100 udaraca u glavu bitno promenila izgled. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter