Izvor: Kurir
10.06.2020 u 16:45
0

NOVA NADA ZA ŠUMAHERA! Ide na OPERACIJU, samo mu OVO može pomoći!

Jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena Mihael Šumaher ponovo je otišao na operaciju i ovaj put lekari će pokušati da mu pokrenu nervni sistem pomoću matičnih ćelija.

NE PROPUSTITE!

OSTAVILI BEBE BLIZANCE PA OTIŠLI NA ŽURKU Vratili se nakon 4 dana pijančenja, a bebe su preminule od gladi (FOTO, VIDEO)

SVIREPO UBISTVO ŠAMPIONA: Kidnapovali ga, potom POJELI, ovo je JEZIVO! (FOTO)

STRAVIČNO! Brutalne masovne tuče širom Apatina (VIDEO)

POTVRĐENO! Dokazi u slučaju „Jovanjica“ dovoljni za optužnicu!

PREDSTAVLJEN SAŠA OBRADOVIĆ Zaslužio sam da preuzmem Zvezdu (FOTO, VIDEO)

– Ideja je da regenerišemo Šumaherom nervni sistem. U poslednjih 20 godina nauka je napravila ozbiljan korak unapred u procesu lečenja matičnih ćelija, ali to i dalje ne menja činjenicu da i dalje još malo znamo kako i na koji način utiče na ljudski mozak. Stoga, ne možemo ni da kažemo kakve rezultate će doneti – rekao je francuski kariolog Filip Menaš, koji je i prošle godine lečio Mihalea, a navodi se da će ovoga puta biti glavni u ekipi zaduženoj da tretmanom matičnih ćelija koliko-toliko.

PROČITAJTE I OVO

ANA BRNABIĆ NA HAPPY TV: Molim vas, letujte u Srbiji!

VUČIĆ OTVORENO: Očekujte značajne promene sa ministrima, interesuje nas budućnost naše dece!

SRAMOTA! Milovi bageri i specijalci srušili konak SPC kod Ulcinja (FOTO)

UPOZORENJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ Korona će se širiti onoliko koliko joj mi dozvolimo

Detalji o NOVOM ŽARIŠTU na Karaburmi: Evo KO je DONEO korona virus u studentski dom!

Šumaher je 29. decembra 2013. godine doživeo težak pad na glavu tokom skijanja u Francuskoj i od tada je njegovo zdravstveno stanje misterija.

On je sve vreme bio u bolnici, mišići su mu trofirali, pati od osteoporoze, većina vitalnih funkcija je značajno oslabila, pa je jedino rešenje lečenje matičnim ćelijama. Zvaničnih informacija nema, ali jasno je da je sada 51-godišnji Šumi u teškom stanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter