Izvor: HappyBSC
11.06.2020 u 03:59
0

DODIK: Spremni smo da platimo održavanje izbora u Srpskoj

Lider SNSD-a Milorad Dodik ponovio je da ima novca za lokalne izbore i da je Republika Srpska spremna da na račun Centralne izborne komisije (CIK) BiH uplati 1,6 ili 1,7 miliona KM, koliko košta njihovo održavanje u Srpskoj.

Drugi način je, kazao je, da Savet ministara donese odluku o tome, preneli su mediji.

PROČITAJTE I OVO

ANA BRNABIĆ NA HAPPY TV: Molim vas, letujte u Srbiji!

VUČIĆ OTVORENO: Očekujte značajne promene sa ministrima, interesuje nas budućnost naše dece!

SRAMOTA! Milovi bageri i specijalci srušili konak SPC kod Ulcinja (FOTO)

UPOZORENJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ Korona će se širiti onoliko koliko joj mi dozvolimo

Detalji o NOVOM ŽARIŠTU na Karaburmi: Evo KO je DONEO korona virus u studentski dom!

Kaže, međutim, da ima onih koji to ne žele i zato takva odluka nije ni doneta.

Dodao je da SNSD uvek bila za to da izbori budu održani, ali da je stvorena atmosfera da oni koji ne žele izbore sada ođednom govore kako žele, a drugi ne.

On je istakao da je SNSD vladajuća partija koja insistira na izborima, te da su se upravo iz tog razloga i žalili Ustavnom sudu BiH, od kojeg očekuju da se dan izbora vrati kako je zakonom previđen.

Dodik je podsetio da je CIK BiH odlučio da pomeri izbore za 40 dana, a ne za 30, kako je to zakonom predviđeno i upitao je zašto članovi Komisije nisu odlučili da se datum održavanja lokalnih izbora pomeri za 20 dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter