Izvor: HappyTV
11.06.2020 u 09:12
0

EKSKLUZIVNO! DARKO MLADIĆ ZA HAPPY TV: Ratko ne bi preživeo bez ljubavi i podrške porodice!

Gostujući u najgledanijem jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ na Happy televiziji, sin bivšeg generala Vojske Republike Srpske  Ratka Mladića, Darko Mladić priča o zdravstvenom stanju svoga oca. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

IMAĆEMO SNAGE DA KAŽEMO „NE“ Vučić odbija utimatume u razgovoru sa Prištinom!

DOKTOR KON IMA PRAVI RAZLOG ZA SLAVLJE: Ljudi mu se klanjaju i dive!

TRESAO SE ZAGREB Zemljotres pogodio hrvatsku prestonicu

ZVEZDA PROMOVIŠE NOVOG TRENERA Obradović trener prvog tima

Darko Mladić je izjavio da Ratku nije pružena adekvatna medicinska pomoć. Njegovo zdravstveno stanje je svakim danom sve lošije. Najveći problem mu predstavlja loša krvna slika. Kako je rekao, Ratko ne bi preživeo bez ljubavi i podrške porodice. 

– Naši lekari, koje je angažovala odbrana, smatra da moj otac ima unutrašnje krvarenje. Međutim, pritvorski lekari ga ne vode u bolnicu da se dijagnostikuje problem. Nisu mu uradili nikakve analize. Prošle nedelje mu je data transfuzija i upisano koliki mu je hemoglobin. On ne može da šeta, te mu je hemoglobin loš. Hemoglobin mu je bio kritičan na 4,9 pre desetak dana, sada je lošiji i pao je na 4,4. Normalno je da bude između 8 i 11. Mi smo vrlo zabrinuti za njegovo stanje. Sa tako lošim hemoglobinom on ne bi mogao da preživi ni najslabiji moždani udar. On bi morao da bude u bolnici. Mi apelujemo, zahtevamo, ali on ne dobija odgovarajuće lečenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter