Izvor: Alo.rs
11.06.2020 u 18:01
0

TAJNA ORGANIZACIJA SA CILJEM DA UNIŠTI SRPSKU: Dodik razotrkio mračne planove!

Milorad Dodik član Predsedništva BiH, izjavio je da je Obaveštajno bezbednosna agencija (Oba) tako stvorena organizovana i koncipirana tako da deluje i radi protiv Republike Srpske i da podriva temelje njenog postojanja.

OVO MORATE ZNATI

UBISTVO KOJE JE ZAUVEK PROMENILO SRBIJU Na današnji dan ubijeni Obrenovići

EVO GDE JE SADA USVOJENA DEVOJČICA Novi detalji o slučaju koji je POTRESAO Srbiju!

Na Novom Beogradu padao grad veličine lešnika! (VIDEO)

RECEPT NAŠIH STARIH: DOMAĆA POGAČA, MEKANA KAO DUŠA

– Naravno jedan broj naših ljudi pristao je da služi tu podaničku ulogu koja je nepodnošljiva. Oba je kriminalno mesto i postavljena je tako da servisira ono što je njima potrebno. Tom agencijom rukovodi osoba koja je falsifikovala diplomu o svom školovanju i da to nikome u BiH ne smeta. U Oba postoji mnogo nezakonitosti i kao član Predsednista tražiću informaciju o smeni srpskog kadra u toj agenciji. Mnoge te nezaposlenosti su prouzrokovane dolaskom neadekvatnuh kadrova na mesto zamenika koje je tu dobro Mladen Ivanić bivši član Predsednistva BiH.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

TEST: POGLEDAJTE PAŽLJIVO SLIKU I OTKRIJTE SVE O SEBI!

STAV NEMAČKE BI MOGAO BITI KLJUČAN ZA REŠENJE KOSOVSKOG PITANJA

MEŠTANI SELA O JEZIVOJ NESREĆI: „NEMA NIŠTA STRAŠNIJE NEGO DA GLEDAŠ KAKO TI DETE UMIRE I TO NA RUKAMA…“

PET TEORIJA ZAVERE KOJE SU SE POKAZALE ISTINITE

Dodik je naglasio:

– Zamenik direktora Oba je srpski kadar koji je dozvolio da se promene procedure pravilnika i mnogo toga i nikada se nije suprostavio ničemu što se radi protiv Republike Srpske. To je kadar Mirka Sarovića predsednika SDA i Branislava Borenovića Predsednika stranke PDP. OBA je pratila ne samo političko rukovodsto Republike Srpske već i Srbije što je neprihvatljivo za bilo kog Srbina koji radi u zajedničkim institucijama BiH. Već pola godine i agencija Sipa je bez srpskog člana jer SDA stranka nece da glasa za njihov izbor, a još nije izabran ni direktor Regulatorne agencije, a to mesto pripada srpskom narodu, ali SDA neće da glasa iz svojih kalkulantskih razloga za jer žele da dobiju kadar na koji mogu da utiču, naglasio je Milorad Dodik i dodao da se SDS teško odrekla svojih „ljubimaca“ Mirka Sarovića predsednika SDS i Branislava Borenovica Predsednika PDP-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter