Izvor: HappyBSC
12.06.2020 u 09:37
0

DR NESTOROVIĆA KOD MARIĆA: Muškarci pažnja, ovo su posledice korone!

Prof. dr Branimir Nestorović, kao gost u najgledanijem jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ Happy TV, izneo je do sada nepoznate detalje o posledicama koje će imati ljudi koji su preležali korona virus!

OVO MORATE ZNATI

PRETI NOVA PANDEMIJA: Neodgovorno ponašanje će UNIŠTITI PLANETU!

KOMUNISTI OKUPIRALI AMERIKU! TRAMP ŠALJE VOJSKU! Anarhisti PREUZELI SIJETL i proglasili AUTONOMNU ZONU! (FOTO)

OTKRIVENA JEZIVA ISTINA O KORONI! Izvor zaraze nije pijaca u Vuhanu! (VIDEO)

OBRT U SLUČAJU OTMICE DECE U ŠAPCU! Kamere pokazale ŠTA SE STVARNO DESILO!

PET TEORIJA ZAVERE KOJE SU SE POKAZALE ISTINITE

– Najveće posledice korana virusa snosiće oni koji su bili na respiratorima. Respirator sam po sebi oštećuje pluća, tako da se može očekivati da će oni koji su preležali koronu uz pomoć „veštačkih pluća“ imati posledice – naveo je prof. dr Branimir Nestrović, pulmolog sa Dečije klinike u Tiršovoj ulici, gostujući na Happy televiziji u studiju gde su domaćini Katarina Korša i Milomir Marić.

Prema njegovim rečima, tek će se utvrditi šta će biti sa sterilitetom kod muškaraca, koji su imali korona virus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter