Izvor: Kurir.rs
13.06.2020 u 13:19
0

SAMO NEKOLICINA JE USPELA DA NAĐE MAČKU NA OVOJ SLICI: DA LI STE VI MEĐU NJIMA? Pomama na twitteru

Danas pronađite mačku, napisala je izvesna Kejt na svom Tviter nalogu i ne sluteći da će fotografija njene police s knjigama i ukrasima napraviti pravu pometnju na društvenim mrežama. 

Kejt je vlasnica kuce i mace, a maca često voli da se zavlači i drema na njenoj polici za knjige. Pošto je u prvi mah verovatno ni sama nije uočila, rešila je da zagonetku podeli na Tviteru i onda je nastao haos!



Čak 229.000 korisnika pokušalo je da locira njenu ljubimicu, mnogi su pokušavali i pokušavali, a samo je retkima pošlo za rukom. Neki su joj priznali i da su iznervirani batalili potragu ali da su onda čitali tuđe tvitove ne bi li pronašli „tačan“ odgovor!

OVO MORATE PROČITATI

PRVA PLATA OD DRŽAVE Ovo su nove mere za zapošljavanje

MILO U PANICI: Crna Gora pred bankrotom

Slovenija OTVARA GRANICE, relaksacija mera se nastavlja!

HAOS U AMERICI! NOVA „AUTONOMNA ZONA“ U NEŠVILU! Guverner Tenesija: Ja to neću TOLERISATI!

Pogledajte, možete li vi da pronađete mačku na ovoj slici?



Jeste li uspeli da je pronađete? Svoje odgovore pošaljite nam u komentarima!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter