Izvor: HappyBSC
14.06.2020 u 13:13
0

NOVE FAŠISTIČKE PRETNJE SRBIMA Osvanuo još jedan grafit mržnje u Zagrebu

Nakon što je proteklih dana Srpsko narodno vijeće otkrilo dve gnusne poruke upućene Srbima, jednu na transparentu, drugu u zagrebačkom kvartu Borovju, portal Index.hr je od čitalaca dobio treću poruku.

Ona se nalazi u Svetoj Klari u Čavoglavskoj ulici kod dečjeg vrtića. Na zidu je nacrtano drvo na kojemu su obešeni ljudi te uz to piše „Serbian family tree“. Kako je rekla Mirjana Šagar Muškinja, ona je ovu fotografisala juče popodne. Užasnuta je tom porukom koja se nalazi tik uz dečje igralište.

Ovo je od četvrtka treća otkrivena poruka Srbima u Zagrebu. Prvo su u četvrtak mladi huligani Bad Blue Boysi izbacili transparent na kojemu je pisalo „Je*at ćemo srpske žene i djecu“. Sve je objavljeno u petak, a juče su šestorica mladića privedena i protiv njih će biti podnete krivične prijave. Radi se o mladićima starima od 19 do 22 godine, a jedan od njih, 21-godišnjak, napravio je taj transparent.

Sinoć je Srpsko narodno vijeće na svom Twitter profilu objavilo još jednu sliku iz Zagreba na kojoj se vidi preteća poruka Srbima.

„U Vukovaru hrvatskome gradu, gradu mnogi četnici su ostavili bradu. Sve ćemo vam prste slomit, a ne samo tri. Ubi Srbina“, piše na zidu uz zgradu u zagrebačkom kvartu Borovju. Policija je započela kriminalističku istragu u ovom slučaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter