Izvor: HappyBSC
14.06.2020 u 14:55
0

OVO JE DOKTORKA KOJA SE IZBOLA PO GRUDIMA Sin i muž razvalili vrata o videli JEZIV PRIZOR! (FOTO)

Doktorka plastične hirurgije Violeta Skobrobać Ašanin, zbog koje je danas na Vračaru pozvana Hitna pomoć, izvršila je samoubistvo ubadanjem u grudi. Ona je ušla u kupatilo, zaključala se i nije izlazila.

OVO MORATE PROČITATI

MAKEDONIJA OTVORILA GRANICE Srpski turisti od sutra lakše do GRČKE! OVO SU USLOVI!

AMERIKA GORI! POLICIJA UBILA NENAORUŽANOG AFROAMERIKANCA! Nemiri u ekspanziji!

ATLANTA: Ovi policajci su UBILI AFROAMERIKANCA!

KO JE BIO UBIJENI AFROAMERIKANAC? POLICIJA ga UPUCALA U LEĐA zbog SPAVANJA NA PARKINGU! (FOTO)

VUČIĆ NA SPECIJALNOM DOGAĐAJU Veliki dan za Vojsku Srbije!

Kako saznajemo, njeni muž i sin su bili u stanu. Kad su primetili da dugo ne izlazi iz kupatila, razvalili su vrata. Ali je nesrećna žena, inače predsednica Udruženja estetskih plastičkih hirurga Srbije već bila mrtva. Nađen je nož pored tela.

Hitna pomoć je oko 12.30 klonstatovala smrt.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter