Izvor: Happy BSC
14.06.2020 u 15:37
0

OVO SU POSLEDNJE REČI VRHUNSKOG ESTETSKOG HIRURGA: Poslušajte UPOZORENJE Violete Skorobać Ašanin! (VIDEO)

Doktorka plastične hirurgije Violeta Skobrobać Ašanin, zbog koje je danas na Vračaru pozvana Hitna pomoć, izvršila je samoubistvo ubadanjem u grudi.

Nesrećna žena je gostovala u Jutarnjem programu na Happy televiziji, a mi vam prenosimo njene poslednje reči, kao i o čemu je ona sve pričala.

VO MORATE PROČITATI

MAKEDONIJA OTVORILA GRANICE Srpski turisti od sutra lakše do GRČKE! OVO SU USLOVI!

AMERIKA GORI! POLICIJA UBILA NENAORUŽANOG AFROAMERIKANCA! Nemiri u ekspanziji!

ATLANTA: Ovi policajci su UBILI AFROAMERIKANCA!

KO JE BIO UBIJENI AFROAMERIKANAC? POLICIJA ga UPUCALA U LEĐA zbog SPAVANJA NA PARKINGU! (FOTO)

VUČIĆ NA SPECIJALNOM DOGAĐAJU Veliki dan za Vojsku Srbije!

Doktorka je pričala o zahvatu „Cinderella“ (Pepeljuga) koji predstavlja rekonstrukciju stopala, pri čemu se jedna od kostiju iz stopala vadi i „ugrađuje“ na drugo mesto, kako bi na kraju stopalo izgledalo kao cipela na štiklu, pa je doktorka govorila o tome… ovo su bile njene poslednje reči u jutarnjem programu Hepi televizije.

– Žene su izgleda spremne na sve za lepotu i ne žele da nešto na njima bude nesavršeno, pa čak ni stopala…Tokom prethodnih godina već smo navikli na estetsku hirurgiju. Žene širom sveta svakodnevno povećavaju grudi, zadnjice, odlaze pod nož kako bi smršale preko noći, zatežu lice, uvećavaju usne…Nemamo svi savršena stopala… ljudi koji idu na takav poduhvat moraju znati da to nije estetski nego funkcionalni problem. Ako vam je i pola duži drugi prst od palca, nećete lepo izgledati u otvorenim sandalama, to će vam smetati i kada cipele obuvate… To je ozbiljan problem. Dakle, ta priča je strogo funkcionalna i ozbiljna. Nije mnogo zahtevna, i ne radi se često. Osim u slučaju kada je razlika velika… – govorila je ona tada. 

Detaljnije možete pogledati u snimku dostupnom ispod teksta: 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter