Izvor: Tanjug
15.06.2020 u 15:23
0

ASFALTIRANJE U BATAJNICI U Zemunu 350 ulica dobija novi izgled

U toku su radovi na izgradnji i asfaltiranju puta u dužini od 300 metara koji će spajati Batajnički drum sa ulicama u naselju Belarice – Batajnica, saopšteno je iz opštine Zemun.

Predsednik opštine Dejan Matić, koji je danas obišao radove, rekao je da će blizu 350 ulica na teritoriji opštine dobiti novi izgled. Dodao je da su u toku radovi na izgradnji Batajničke petlje, koja je deo obilaznice oko Beograda, a koja će građane Batajnice povezati sa drugim delovima grada.

Matić je naveo i da se očekuje prvi priključak na nedavno završenu kanalizaciju u dužini od blizu šest kilometara i najavio da će za koji dan svečano biti otvoren adaptirani prostor Kulturnog centra Batajnice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter