Izvor: Tanjug
17.06.2020 u 10:52
0

MINISTAR HRABRI MALE MATURANTE: Za sve će biti dovoljno mesta u srednjim školama

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević poželeo je uspeh svim učenicima koji danas polažu test iz srpskog (maternjeg) jezika u okviru završnog ispita i poručio im da rade polako i pažljivo.

– Moj savet, kao dugogodišnjeg profesora, je da prvo uradite lakše a onda teže zadatke i nemojte da žurite. Mesta u srednjim školama ima dovoljno za sve – rekao je ministar učenicima pred polaganje testa u Osnovnoj školi „Ratko Pavlović Ćićko“ u Prokuplju.

OVO MORATE PROČITATI

DAČIĆ O PREGOVORIMA SA PRIŠTINOM: Plima inicijativa, oseka predloga

OBRAČUN MIGRANATA U CENTRU BEOGRADA: Radili noževi, dvoje povređeno

OPSADNO STANJE! SITUACIJA U BUDVI SVE GORA: SAJ upao u opštinu, hapsi i maltretira građane, jezivi prizori (VIDEO)

SINIŠA MALI PORUČIO: Na ovim izborima je njih 20 protiv Vučića

On je naveo da su mali maturanti tokom onlajn samoprocene znanja i probnog završnog ispita mogli da vide kakvi ih tipovi zadataka očekuju.

Ministar će posetiti i Srednju poljoprivrednu školu „Radoš Jovanović Selja“, gde će biti održan sastanak sa aktivom direktora, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter