Izvor: Kurir.rs
17.06.2020 u 14:50
0

NA PLAŽI U HRVATSKOJ ŠOK: Obično su na otvorenom moru, ali sada je zalutala u plićak (VIDEO)

Nekoliko kupača na plaži u Primoštenu, u šibensko-kninskoj županiji, primetilo je sabljarku kako pliva u plićaku na plaži kod jednog hotela.

Prema rečima svedoka, bila je dugačka oko dva metra i plivala je u plićaku skoro tri sata.

OVO MORATE PROČITATI

HOROR U NEMAČKOJ! Srpkinja sedam dana ležala mrtva u stanu!

DAČIĆ O PREGOVORIMA SA PRIŠTINOM: Plima inicijativa, oseka predloga

OBRAČUN MIGRANATA U CENTRU BEOGRADA: Radili noževi, dvoje povređeno

UŽIVO! TEROR U BUDVI! Nova hapšenja, predsednik opštine u pritvoru, SAJ nastavlja akciju (FOTO, VIDEO)

Jakov Dulčić iz Instituta za okeanografiju kaže da sabljarke obično plivaju na otvorenom moru, ali da nikada nijedna nije zalutala u tako plitkom području.

– Radi se o ugroženoj vrsti, zbog ribolova, krupnog plastičnog otpada i nafte moramo paziti na njeno postojanje, jer sve to utiče na njenu vrstu i ne stigne dovoljno brzo da se obnovi populacija  – rekao je Dulčić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter