Izvor: Alo.rs
20.06.2020 u 07:29
0

ĐUKANOVIĆ OTKTIO KOME JE LOJALAN I PORUČIO: „KOMPROMISA NEĆE BITI“

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da uprkos brojnim političkim pritiscima, neće biti kompromisa“ sa nacionalistima i onima koji žele da unište tekovine ove generacije, kad je reč o odnosu države i crkve, saopšteno je iz Ðukanovićevog kabineta.

Ðukanović je tokom susreta sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori istakao i da će vladavina prava biti ključni prioritet državne politike.

– Đukanovic je zahvalio na interesovanju i korisnim sugestijama, isticuci da ce vladavina prava kao preduslov ekonomskog razvoja i dalje biti ključni prioritet državne politike, kao preduslov za saradnju sa kredibilnim partnerima – kace se u saopštenju.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

Đukanovic je bio gost na radnom ručku sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori, u organizaciji ambasadora Republike Hrvatske, predsedavajuće Savetu EU, Veselka Grubišića, navedeno je u saopštenju.

Kako je saopšteno, hrvatski ambasador je, pozdravljajući predsednika i kolege, istakao da mu je čast što je u ulozi domaćina kada njegova zemlja prvi put predsedava EU, i to u vreme pandemije korona virusa, i zahvalio svima na saradnji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter