Izvor: HappyBSC
30.10.2021 u 10:22
0

VUČIĆ I JA SMO NA ISTIM STRATEŠKIM POZICIJAMA, Vojislav Šešelj u „Vikend jutro“ na TV HAPPY

Aleksandar Vučić  je prokomentarisao pisanje hrvatskih medija, koji tvrde da je on 1991. godine bio u Petrinji i da je tamo iznosio pretnje.

On je istakao da nikada nije bio na teritoriji AVNOJ-evske Hrvatske od izbijanja sukoba, sve do 94. ili 95. godine kada je bio u izbornoj kampanji u Krajini, a tada je sa njim bilo i 500 novinara.

O navodima da je Vučić 91 pretio  Hrvatima, Vojislav Šešelj u „Vikend jutro“ na TV HAPPY, rekao je:

PROČITAJTE JOŠ: VESIĆ U „VIKEND JUTRU“: Svi građani Beograda moraju da imaju isti kvalitet života bez obzira gde žive!

-Svi takvi hrvatski svedoci su  uhapšeni. Pa evo za kapetana Dragana ništa nije dokazano. Niko nije tučen u zatvoru u Kninu, ali on je odrobijao više od mene. Ja sam obišao te zatvorenike, niko mi se nije požalio. Teže mu je bilo nego meni. Aleksandar je 93 pristupio SRS. Bio je na tribini i tad se najviše istakao. Upoznao sam ga i video da je pametan i obrazovan. I pokojni  Vasiljević je bio sa njim. Vučić se dopao Todoroviću.  Ja sam baš pričao koliko je on talentovan. On se istakao i u kampanji, on je pobedio i svog profesora u duelu. Milan Dragišić mu je ustupio svoje mesto, i je postao poslanik. On je časno uradio posle, vratio je mandate.  To je sve bilo 93, Vučić je bio 36 na listi.  Ja sada ne mogu da se setim kada smo bili u Petrinji. Obilazili smo Srpsku Krajinu celu i saznali smo da Beograd sprema predaju, i hteli smo da upozorimo narod. Možda smo obišli Petrinju, ne znam. U Glini smo bili, tamo je Vučić imao govor. Nažalost i desilo se kako smo i prognozirali. Moji saradnici su uhapšeni jer su rekli kako ometaju. Bilo je kasno da pošaljemo dobrovoljce, Drina je bila blokirana. Hrvati su došli iza leđa Srbima, njih je bilo oko 100.000 , a naših 35.000. Hrvati su napali iz 11 pravaca, a prethodno su Amerikanci uništili naše položaje. 

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ ZA NAMA: Upucan mladić u Mirijevu, pet saobraćajnih nesreća, prevoz kovid pacijenata

Šešelj dalje o predsedniku kaže: 

-Ja sam ga uvek napadao za sve što se ne slažem, nekada javno, nekada ne. Pa ja sam opozicija.  Ali, ono što je strateško kod njega, tu smo na isitim pozicijama. Vučić i ja ne damo Kosovo,  ne damo Republiku Srpsku, štitimo srpski nacionalni interes.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter