Izvor: Alo.rs
21.06.2020 u 19:00
0

RHMZ UPOZORAVA NA POTOP: Naredna dva dana kritično

Očekuje se velika količina kiše

U ponedeljak i utorak iznad većeg dela Srbije, kao i u pojedinim delovima Beograda, očekuje se velika količina padavina – oko 40 mm i više za 24 časa.



Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda naročito upozorenje izdato je za Tamiš i Zapadnu Moravu, potom Kolubaru i Jadar, kao i njihove pritoke Skrepež, Đetinju, Moravicu i Bjelicu.

OVO MORATE ZNATI

IZ PUTEVA SRBIJE UPOZORAVAJU: Desna traka u tunelu Pržojna Padina zatvorena za saobraćaj

POVRATAK RADANOVA U REDOVE CRVENO-BELIH: Raduje se saradnji sa Obradovićem

AMFILOHIJE UKAZAO NA ONO ŠTO ĐUKANOVIĆ SVAKODNEVNO DOZVOLJAVA: „Prosto, to je neverovatna priča“

POKUŠAJ ŠVERCA: Slovenačka policija pronašla 22 migranta u kamionima sa srpskim tablicama

DIREKTOR INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVLJE VOJVODINE OBJASNIO: Zašto je tiho prokužavanje dobra stvar i ko NIPOŠTO NE SME da se zarazi

Na Tamišu kod h.s. Jaša Tomić vodostaji će biti u manjem porastu do 21/22. juna, a zatim u stagnaciji i kretaće se iznad vanredne odbrane, a kod h.s. Sečanj u porastu do 22. juna sa prevazilaženjem vanredne odbrane od poplava.



Na slivovima Kolubare i Jadra sa pritokama, Skrapežu, Đetinji, Moravici, Bjelici, kao i na gornjem toku Zapadne Morave tokom 22. i 23. juna vodostaji će biti u većem porastu sa prevazilaženjem upozoravajućih nivoa, a na Jasenici i Kubršnici sa dostizanjem upozoravajućih nivoa, prenosi RHMZ.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter