Izvor: Happy BSC
30.10.2021 u 16:02
0

VUČEVIĆ O NAPADIMA HRVATSKIH MEDIJA: Još jedna u nizu izmišljotina kojom se potvrđuje isfrustriranost zbog uspeha koje niže predsednik Srbije!

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada osvrnuo se na nedavne napade hrvatskih medija na predsednika Srbije.

– Ovo je još jedna u nizu idiotskih izmišljotina kojom se samo potvrđuje potpuna opsednutost i isfrustriranost zbog uspeha koje niže naš predsednik Aleksandar Vučić. Valjda pokušavaju da obore nacionalni rekord u plasiranju laži i „punjenju“ medija o Vučuću i Srbiji, a setite se da su samo u jednom danu imali čak 122 vesti o Aleksandru Vučiću – navodi Vučević.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji

– Dakle, sve što imam da dodam je da je u pitanju potpuna nebuloza da je Aleksandar Vučić ikoga tukao u Hrvatskoj 1991. godine. Mogli su bar malo inteligentnije da slažu. Aleksandar Vučić je u to vreme bio student, i to jedan od najboljih.

PROČITAJTE JOŠ: MITROPOLIT JOANIKIJE: Da vlast ispuni zavet Amfilohija i volju naroda

– Nije se bavio politikom. Na sreću svih nas, kasnije je krenuo tim putem i mi svi zajedno sa njim, i cela Srbija koja danas ima čime da se pohvali, i koju svi hvale zbog uspeha na ekonomskom i diplomatskom planu, za razliku od onih koji nonstop plasiraju besmislene laži uz pomoć domaćih tajkuna i njihovih medija. Njih niko ne da ne hvali, već i ne spominje – zaključio je Vučević.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter