Izvor: Tanjug
29.06.2020 u 14:03
0

Slovenija IZBACUJE Hrvatsku sa liste KOVID BEZBEDNIH zemalja!

Slovenačka vlada će izbaciti Hrvatsku sa liste Kovid-19 bezbednih zemalja, ukoliko broj zaraženih bude 10 na 100.000 stanovnika, saopštio je portparol vlade Jelko Kacin.

Hrvatska poslednjih dana ima porast novoobolelih

Croatia Hrvatska Policija policajac hrvatski, granicni prelaz granica.Prema njegovim rečima, na osnovu krive koronavirusa u poslednje dve nedelje, ovo je bilo očekivano.

OVA VAS SIGURNO INTERESUJE!

Sutra od 6h NA SNAZI NOVE MERE! KAZNE za one koji se ne budu pridržavali!

U Užicu ZASEDA KRIZNI ŠTAB! Moguće uvođenje VANREDNOG STANJA!

KORONA U POLIKLINICI: Za sada zaraženo 210 studenata iz Beograda

Na INFEKTIVNOJ KCV ostalo još samo 5 MESTA! Otvara se NOVA KOVID bolnica!

Hrvatska će se u tom slučaju naći na žutoj listi, što znači da će upozoriti na opasnost sve Slovence koji su već u Hrvatskoj, one koji planiraju tamo da idu, kao i one koji se vraćaju iz zemlje.

Od njih će se tražiti da drže bezbednu udaljenost dok su u zemlji i kontaktiraju svog lekara ukoliko primete bilo kakve simptome Covid-19 kada se vrate u Sloveniju.

Kacin je napomenuo da je Hrvatska, koja je nedavno videla povećan broj novih infekcija, odlučila da ukine zabranu izlaska u noćne klubove, potez na koji se Slovenija nije odlučila ni nakon proglašenja kraja epidemije.

Da podsetimo, u Hrvatskoj je poslednjih dana došlo do porasta broja obolelih od korona virusa, pa dnevno imaju i po nekoliko desetina obolelih, nakon što su spali na jednocifren broj pre nekoliko nedelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter